Це круто: Ілон Маск повідомив дивовижну новину про передову технологію
Категорія
Технології
Дата публікації

Це круто: Ілон Маск повідомив дивовижну новину про передову технологію

Це круто: Ілон Маск повідомив дивовижну новину про передову технологію
Джерело:  online.ua

Американо-канадський бізнесмен Ілон Маск анонсував великі новини від стартапу Neuralink. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Cnet.

За словами співзасновника корпорацій SpaceX і Tesla, 2020 року відбудеться презентація оновленої технології, яка поєднує мозок людини з інтерфейсом комп'ютера. Він назвав розробку "приголомшливою".

"Глибокий вплив нейронних інтерфейсів з високою пропускною здатністю і високою точністю недооцінюється. Neuralink розробить це для людини вже в цьому році. Зачекайте, поки ви не побачите наступну версію. У порівнянні з тим, що було представлено в минулому році, це круто", - зазначив Маск.

Минулого липня він заявляв, що фахівці Neuralink випробували свою технологію на мавпі. До її мозку приєднали техніку й тварина нібито була здатна керувати комп'ютером.

Засновник стартапу вважає розробку унікальною для людей, які з тих чи інших причин отримали пошкодження мозку.

"Врешті-решт Neuralink замінить цілі пошкоджені в результаті нападу або нещасного випадку ділянки мозку, Хотілося б без зайвих захоплень, проте потенціал перетворить відновлення мозку і моторних функцій. І іншого шляху зробити це немає, я вважаю", - пояснив Маск.

Попередньо презентація Neuralink планується влітку-2020.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий мільярдер нещодавно виступив з гучною заявою. Він пояснив, що саме вважає запорукою власного успіху. На думку Ілона Маска, йому в житті допомогла здібність визнавати неправоту й правильно використовувати критику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?