Десятки загиблих: у Туреччині лавини накрили дорогу та рятувальників
Категорія
Світ
Дата публікації

Десятки загиблих: у Туреччині лавини накрили дорогу та рятувальників

Десятки загиблих: у Туреччині лавини накрили дорогу та рятувальників
Джерело:  online.ua

У східному регіоні Туреччини зійшли підряд дві лавини. Внаслідок інцидентів загинули десятки людей, серед яких були держслужбовці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Hurriyet.

За офіційними даними, серед загиблих — щонайменш 38 осіб. Представники служби безпеки країни — включно. Відомо про 53 травмованих.

Губернатор провінції Ван Мехмет Емін Більмез підтвердив, що внаслідок лавини загинули вісім робітників жандармерії, троє службовців охорони, троє пожежників, а також дев'ять цивільних громадян.

Влада організувала пошуково-рятувальні роботи. В регіон спрямували щонайменш 15 бригад швидкої допомоги на випадок нових стихійних інцидентів.

Приблизно 300 представників екстрених служб направили на автомобільну дорогу в околицях міста Бахчесарай. Вони повинні були вести пошукову операцію неподалік від іранського кордону, де п'ятеро осіб загинули внаслідок лавини. У середу, 5 лютого, зійшла інша лавина.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Володимир Зеленський звернувся до уряду Китаю з особистим листом. Він стверджує, що співчуває через кількість жертв, які спричинив спалах нового вбивчого коронавірусу. Послання адресовано на ім'я китайського лідера Сі Цзіньпіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?