В Google повідомили неприємну новину користувачам - що готується
Категорія
Технології
Дата публікації

В Google повідомили неприємну новину користувачам - що готується

В Google повідомили неприємну новину користувачам - що готується
Джерело:  online.ua

У корпорації Google вирішили відмовитися від популярної функції у відеохостингу YouTube. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 9to5google.

Йдеться про відключення можливості "відкату" дизайну сайту до класичного, який можна було спостерігати багато років тому.

Вже з березня 2020 року користувачі зможуть відвідати YouTube виключно з сучасним оформленням. Сьогоденний варіант з'явився на відеохостингу 2017 року. Він отримав назву Material Design.

За словами представників корпорації, у класичній версії сайту не працюють багато нових функцій. Серед них переважна більшість саме таких, про які просили безпосередньо юзери.

"У старих версіях відсутні багато з нових функцій і поліпшень дизайну, які ми представили за останні три роки, включаючи найпопулярніші запити на основі ваших відгуків. Ось чому стара версія покине нас у березні", - додали в Google.

Усі любителі старого інтерфейсу YouTube отримуватимуть наступними тижнями повідомлення, якими компанія пропонуватиме перехід на сучасний дизайн. Утім, вже на початку весни все пройде автоматично.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у корпорації Google оголосили найпопулярніші запити українців в однойменному пошуковому сервісі. Очолила рейтинг, на диво, "Гра престолів", а не політичні тенденції. Іншими популярними запитами стали спорт та інші серіали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?