Не буде цього зоопарку: Гончарук дав гучну обіцянку українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

Не буде цього зоопарку: Гончарук дав гучну обіцянку українцям

Не буде цього зоопарку: Гончарук дав гучну обіцянку українцям
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук повідомив українцям чудову новину. За його словами, відтепер зарплати міністрів будуть прив’язані до середніх зарплат по Україні. Відтак, якість роботи уряду вливатиме на зарплату його представників. Про це політик розповів під час години запитань до уряду у стінах ВРУ, передає ONLINE.UA.

"Розставлю крапки над "і". Президент доручив представити, якими ми бачимо зарплати на публічній службі. Ми домовилися, щоб зарплата міністра буде прив’язана до середньої заробітної плати по країні. Це – справедливо. Тобто від якості роботи уряду вона й коливатиметься: зростатиме чи навпаки – падатиме", - наголосив глава уряду.

Окрім того, Олексій Гончарук пояснив, як тепер урядовцям нараховуватимуть премії.

"Ми впорядкували питання з цими преміями. Не буде цього зоопарку – по 200 – 400%. Ми домовилися: премія може бути обмежена максимум одним окладом. Це умови, які ми погодили з президентом", – каже прем’єр.

Варто зазначити, що окремо очільник уряду розповів і про премії державним підприємствам. За його словами, Кабмін вже звернувся до їх наглядових рад з проханням утриматись від виплат найбільших премій.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA,глава уряду Олексій Гончарук звернувся до усіх українців та пообіцяв протягом наступних 3 років оцифрувати усі державні послуги. Він також наголосив, що при цьому вже до кінця 2020 року мають перевести в електронний формат 50 найпоширеніших державних послуг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?