Аваков мститься: глава НАБУ озвучив свою версію подій
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков мститься: глава НАБУ озвучив свою версію подій

Аваков мститься: глава НАБУ озвучив свою версію подій
Джерело:  online.ua

Очільник Національного антикорупційного бюро Артем Ситник планує оскаржувати в Європейському суді з прав людини штраф за відпочинок, через який він опинився у реєстрі осіб, які вчинили корупційні правопорушення. Про це він розповів в ході брифінгу, а також натякнув, що саме таким чином йому мстить глава МВС Арсен Аваков, передає ONLINE.UA.

Журналісти поцікавилися у чиновника, чи сплатив він штраф 3400 гривень згідно з рішенням суду в адміністративній справі. Ситник запевнив, що готовий це зробити, якщо прийде запит на сплату штрафу. Водночас сказав, що буде "робити все можливе, щоби тут домінував закон, а не бажання помсти окремих людей, які здійснють тиск на суддів".

За його словами, на суддів тиснули на всіх етапах розгляду цієї справи. Ситник стверджує, що не відчуває за собою провини.

"Ця адміністративна справа – продовження історії з рюкзаками. Деякі міністри жаждуть помсти і відповідно роблять все, щоб якимось чином вплинути на моє перебування на посаді… Якби у мене було відчуття, що я щось таке скоїв, я би не перебував на цій посаді. На жаль, це простий спосіб спробувати усунути з посади, бо такі рішення не оскаржуються в касаційному порядку за нашим законодавством… Я майже закінчив і буду направляти скаргу до Європейського суду. Це єдиний… один із дієвих способів переглянути це рішення", - підкреслив глава НАБУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Зеленський зізнався,  що очікує від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова конкретних результатів з розслідування справ про вбивство журналіста Павла Шеремета, активістки Катерини Гандзюк та інших резонансних злочинів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?