Євробачення 2020: де дивитися перший півфінал Нацвідбору і як проголосувати
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення 2020: де дивитися перший півфінал Нацвідбору і як проголосувати

Євробачення 2020: де дивитися перший півфінал Нацвідбору і як проголосувати
Джерело:  online.ua

У суботу, 8 лютого, в Україні відбудеться перший півфінал Нацвідбору на Євробачення 2020. Прямий ефір розпочнеться о 19:00 за київським часом на телеканалах СТБ і UA: Перший, які є організаторами конкурсу. Дивитися онлайн трансляцію першого півфіналу Нацвідбору можна на ONLINE.UA.

Сьогодні, вборотися за право взяти участь у Євробаченні-2020 від України будуть вісім учасників. За результатами глядацького голосування та рішення членів журі будуть обрані три фіналісти, які з переможцями другого півфіналу Нацвідбору, 22 лютого візьмуть участь у фіналі конкурсу - саме тоді українці визначать, хто буде представляти Україну на Євробаченні-2020.

Список учасників першого півфіналу Нацвідбору на Євробачення 2020:

  • Група [О] - номер 1

  • Jerry Heil - номер 2

  • Katya Chilly - номер 3

  • KRUTЬ - номер 4

  • Go-A - номер 5

  • CLOUDLESS - номер 6

  • GIO - номер 7

  • Assol - номер 8

Як проголосувати в ефірі за учасника Нацвідбору?

Голосування за учасників Нацвідбору в Україні проходить шляхом СМС. Після того, як усі претенденти на участь в Євробаченні-2020 представлять свої пісні, відкривається лінія для голосування - проголосувати можна за допомогою СМС, яке слід відправити на номер 7766 з порядковим номером виступу учасника, який вважається кодом кожного півфіналіста. Вартість СМС для голосування на Нацвідборі становить 0,94 грн.

Після того, як лінію голосування закриють, бали з СМС глядачів і журі підсумовують. Перші три півфіналісти, які наберуть більше балів за підсумками голосування, пройдуть у фінал. Слід зазначити, що проголосувати за кожного учасника можна лише один раз.

Оцінювати виступи учасників в прямих ефірах Нацвідбору-2020 будуть Андрій Данилко, Тіна Кароль та Віталій Дроздов. Ведучим конкурсу, за традицією, стане український шоумен Сергій Притула.

Перший півфінал Нацвідбору на Євробачення 2020 - онлайн трансляція (відео):

Нагадаємо, другий півфінал Нацвідбору на Євробачення 2020 відбудеться 15 лютого, а фінал - 22 лютого. За підсумками голосування у фіналі стане відомо, хто поїде від України на конкурс цього року.

Євробачення-2020 буде проходити в Нідерландах. Участь в конкурсі візьме 41 країна. До цього числа увійшли всі країни-учасниці конкурсу попереднього року, за винятком Угорщини і Чорногорії, які відмовилися від участі в Євробаченні-2020 року фінансових причин. Болгарія і Україна повернулися на конкурс після річної перерви. Перший півфінал Євробачення-2020 відбудеться 12 травня, другий півфінал - 14 травня. Фінал "Євробачення-2020" заплановано на 16 травня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Нацвідборі на Євробаченні-2020 візьмуть участь 16 українських артистів. Цього року конкурс буде проходити за новими правилами - в Нацвідборі заборонили брати участь тим, хто хоч раз виступав в Росії з 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?