Оскар 2020: де і коли дивитися трансляцію в Україні та останні прогнози
Категорія
Культура
Дата публікації

Оскар 2020: де і коли дивитися трансляцію в Україні та останні прогнози

Оскар 2020: де і коли дивитися трансляцію в Україні та останні прогнози
Джерело:  online.ua

В ніч з 9 на 10 лютого в Лос-Анджелесі відбудеться довгоочікувана подія в сфері кіноіндустрії - церемонія нагородження головної премії року "Оскар 2020", на якій роздадуть почесні статуетки найкращим зіркам світу кіно. Оскар 2020 в прямому ефірі транслюватиметься на каналі ABC, який володіє ексклюзивними правами на трансляцію - відео можна буде дивитися на офіційному Youtube телеканалу, повідомляє ONLINE.UA.

Де і коли дивитися трансляцію в Україні

В Україні право показати премію отримав телеканал Україна, на якому можна буде дивитися онлайн-трансляцію Оскара-2020 у режимі реального часу - вона почнеться о 01:30 за київським часом 10 лютого з моменту, коли світові зірки вийдуть на найвідомішу в світі червону доріжку. Церемонія нагородження розпочнеться о 03:00, через 1,5 години після початку трансляції.

92-я церемонія нагородження премії Американської кіноакадемії за традицією буде проходити в театрі Долбі в Лос-Анджелесі. Як і в минулому році Оскар 2020 пройде без ведучого - втретє в історії премії. Переможці премії отримуватимуть статуетки з рук голлівудських зірок. Серед них: Наталі Портман, Том Хенкс, Кіану Рівз, Джеймс Корден, Пенелопа Круз, Стів Мартін, Сальма Хайек, Олівія Колман, Рамі Малек і інші.

Показ церемонії запланований в 225 країнах, в числі яких і Україна. У нашій країні грандіозну подію буде коментувати ведучий Анатолій Анатоліч. Ведучими ночі Оскара будуть Альона Вінницька, Тимур Мірошниченко та Монро.

Хто отримає Оскар-2020 - прогнози букмекерів

За останніми прогнозами букмекерів головним фаворитом Оскара-2020 у категорії "Кращий фільм" є картина "Одного разу ... в Голлівуді" - вона очолює список претендентів з коефіцієнтом 2,20 і 43% на виграш. На другому місці фільм "1917" Сема Мендеса, на третьому - "Паразити" (коефіцієнт 4,50, близько 20% ймовірності на отримання Оскара).

Найвищі шанси на перемогу в категорії "Краща актриса" букмекери віддають Рене Зеллвегер. У категорії "Кращий актор" найбільші шанси отримати Оскар-2020 у Хоакіна Фенікса за роль Джокера - 84% з коефіцієнтом 1,15.

Важливо відзначити, що кілька днів тому в США пройшла репетиція "Оскара-2020" - премія Гільдії кіонактеров США, переможці якої майже завжди стають переможцями головної кінопремії у світі. Тріумфатором SAG Awards став фільм "Паразити" південнокорейського режисера Пон Джун Хо. Статуетку за "Кращу чоловічу роль" отримав актор Хоакін Фенікс за фільм "Джокер", переможницею в номінації "Краща жіноча роль" стала актриса Рене Зеллвегер за фільм "Джуді".

Раніше ONLINE.UA публікував список номінантів на премію Оскар-2020, кожен з яких має шанс сьогодні отримати головну кінонагороду року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?