Шасі відірвало, паливо полилося: з'явилося відео страшної аварії пасажирського літака в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Шасі відірвало, паливо полилося: з'явилося відео страшної аварії пасажирського літака в Росії

Шасі відірвало, паливо полилося: з'явилося відео страшної аварії пасажирського літака в Росії
Джерело:  online.ua

У Росії сталася страшна аварія з пасажирським літаком Boeing 737 - лайнер компанії UTair, на борту якого перебувало 94 людини, здійснив аварійну посадку. Він вдарився об землю через проблеми з випуском шасі. В результаті жорсткої посадки літак отримав значні пошкодження. Постраждалих немає. Пасажирів і членів екіпажу успішно евакуювали. У мережі з'явилися відео з місця аварії літака в Усинську - на кадрах видно, що у лайнера частково відірвало шасі, також пошкоджені фюзеляж і крило, передає ONLINE.UA.

Відомо, що літак російської авіакомпанії Utair летів з Москви в Усинськ. В екстрених службах стверджують, що політ і посадка Боїнга йшли в штатному режимі, але при приземленні у нього відбулися проблеми з випуском шасі. В результаті лайнер ударився хвостовою частиною об землю і викотився за межі посадкової смуги. Ніхто з тих, хто знаходився на борту не загинув. За попередніми даними, двоє людей, чоловік і жінка, самостійно звернулися до лікарів за допомогою.

"Удар був сильним, але начебто все нормально. Їхали вже буквально на кузові, добре, що смуга обмерзла, крило теж порвало, паливо полилося", - розповів один з пасажирів аварійного лайнера.

Пасажирів з літака евакуювали по надувних трапах. Деяким довелося зістрибувати прямо на крила лайнера.

На місці події працюють експерти. Є версія, що можливою причиною аварії в Усинську стала помилка екіпажу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Ірані сталася нова НП з пасажирським літаком - лайнер загорівся в повітрі відразу після зльоту. Відомо, що літак вдалося екстрено посадити, а пасажирів евакуювати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?