Гончарук зважився на відверте зізнання щодо Авакова
Категорія
Політика
Дата публікації

Гончарук зважився на відверте зізнання щодо Авакова

Гончарук зважився на відверте зізнання щодо Авакова

Очільник Кабміну Олексій Гончарук зізнався, що загалом задоволений своїм урядом, що знайшов підхід до кожного міністра і що навіть главу МВС Арсена Авакова вважає членом команди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Я незадоволений прогресом по окремих напрямках. Але загалом, я вважаю, що рано оцінювати роботу міністрів. Я вважаю, що просто по окремих позиціях ми можемо підсилитись… Уряд сьогодні – це команда, тут багато людей, на яких я можу покластися (…). Мені з кожним з міністрів працюється комфортно, ми з усіма знайшли спільну мову, і я вам абсолютно відверто можу сказати, що я зараз не маю жодного члена уряду, з яким мені б не вдалося побудувати якісну комунікацію", - розповів глава українського уряду.

У Гончарука також поцікавилися, чи є Аваков частиною команди, прем’єр відповів:

"Очевидно, що Арсен Борисович не входить до найближчого кола, яких я можу назвати прямо своїми-своїми людьми. Але у нас з ним конструктивні відносини, тому в широкому сенсі слова він, звичайно, частина урядової великої команди", - підкреслив політик.

Окрім того, журналісти запитали, чому Авакова не було на відеозаписі у новорічному привітанні, Гончарук сказав, що не пам'ятає.

"А щодо того, що Аваков на приходить на деякі засіданнях уряду - привілеїв у нього немає, але в міністра внутрішніх справ часто трапляються ситуації, на які потрібно швидко реагувати, часто він супроводжує президента тощо", - додав глава Кабміну.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Зеленський зізнався,  що очікує від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова конкретних результатів з розслідування справ про вбивство журналіста Павла Шеремета, активістки Катерини Гандзюк та інших резонансних злочинів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?