Я не з тих: Бред Пітт виступив на Оскарі із вражаючою заявою
Категорія
Культура
Дата публікації

Я не з тих: Бред Пітт виступив на Оскарі із вражаючою заявою

Я не з тих: Бред Пітт виступив на Оскарі із вражаючою заявою
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий актор Бред Пітт отримав статуетку "Оскар" за найкращу другорядну роль у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу... в Голлівуді". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію виступу.

Він оголосив, що присвячує нагороду своїм дітям — Вів'єн, Захарі, Меддоксу, Ноксу, Паксу, Шайло. Також він подякував за співпрацю колегам по майданчику — Тарантіно, Леонардо Ді Капріо та іншим.

"Я не з тих, хто любить озиратися назад, але те, що зараз відбувається, просто змушує мене це зробити. Я стою тут завдяки всім тим чудовим людям, яких я зустрів одного разу в Голлівуді. Цю нагороду я присвячую своїм дітям, які роблять яскравішим кожен мій день. Я обожнюю вас!" - заявив Пітт.

За інформацією видання People, в кулуарах церемонії "Оскар" актор відповів на кілька питань щодо стосунків з деякими дітьми. Наприклад, його спитали про Меддокса, з яким він тільки нещодавно почав налагоджувати контакт.

Пітт зазначив, що син нібито оцінив його роботу в "Одного разу... в Голлівуді".

"Моє головне бажання, щоб всі мої діти були щасливі. Я хочу, щоб вони йшли за своєю мрією, за тим, що для них дійсно цікаво. Але спершу вони повинні багато спробувати знайти свою справжню пристрасть. А моє завдання – лише направляти їх", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, церемонія нагородження "Оскар"відбулася в Лос-Анджелесі ввечері у неділю, 10 лютого — в ніч на понеділок за київським часом. Окрім Пітта нагородою відзначили Хоакіна Фенікса за "Джокера", південнокорейський фільм "Паразити", а також багатьох інших митців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?