У Путіна зізналися, чим буде займатися новий "куратор України"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна зізналися, чим буде займатися новий "куратор України"

У Путіна зізналися, чим буде займатися новий "куратор України"
Джерело:  online.ua

Заступник керівника адміністрації очільника Кремля Дмитро Козак, який нещодавно був призначений "куратором України", буде займатися, в тому числі, відносинами офіційного Києва та Москви. Такою інформацією поділився прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Я можу констатувати, що Козак займається і буде продовжувати займатися в своїй новій посаді українськими справами", - розповів речник Кремля.

За словами Пєскова, "точне формулювання буде зафіксоване в розподілі обов'язків, які поки не формалізовані". Він також наголосив, що серед повноважень Козака будуть і питання участі Росії в різних інтеграційних процесах.

Окрім того, Пєсков додав, що станом на сьогодні прохання про відставку помічника глави держави Владислава Суркова ще не підписане.

Як відомо, Дмитра Козака, донедавна російського віцепрем'єра, призначили на посаду заступника глави адміністрації Путіна. Він став "куратором України" в Кремлі, замінивши Владислава Суркова, у якого були показово конфліктні відносини з Києвом.

Варто зазначити, що світ уважно спостерігає за тим, що наразі відбувається в Росії. Особливо за тим, що в Кремлі відбулася заміна Владислава Суркова на Дмитра Козака. Політичний експерт та колишній пресаташе посольства Грузії Бачо Корчилава прогнозує, що новий очільник, ймовірно, спробує повторити план примирення Придністров’я і Молдови в Україні, який йому так і не вдалося здійснити.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Єрмак зізнався, що заступник керівника адміністрації очільника Кремля Дмитро Козак більше налаштований на діалог з Україною, ніж Сурков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?