Зеленський відверто розповів, навіщо йому президентство
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський відверто розповів, навіщо йому президентство

Зеленський відверто розповів, навіщо йому президентство
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський розповів, заради чого він тримається на своїй посаді. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента, який оприлюднив відеоінтерв'ю.

За словами державного лідера, він не прийшов на топ-посаду, щоб заробляти гроші. Перш за все це нібито можливість допомогти. Окрім того, йому подобається працювати у такому статусі.

"Мені 42, я хочу бути в історії", - підкреслив Зеленський.

Чинний президент пояснив, що відчуває задоволення від державної служби. бо така висока посада супроводжується величезною відповідальністю.

"Президентство дає можливості, де я можу щодня щось робити, щоб не просто так я прожив цей день. Мені це подобається", - резюмував Зеленський.

Нагадаємо, він отримав президентську посаду після перемоги у двох турах виборів. У другому етапі він боровся проти тодішнього голови України Петра Порошенка та зумів отримати понад 70% голосів.

Як повідомляв ONLINE.UA, на думку президента Зеленського, розслідування злочинів на Майдані — найскладніша справа у всій країні. Він вважає, що таку складність зумовили втрачені документи, велика кількість доказів, відсутність багатьох свідків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?