Коли люди почуваються найщасливішими - точний вік
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Коли люди почуваються найщасливішими - точний вік

Коли люди почуваються найщасливішими - точний вік
Джерело:  online.ua

Провідний нейробіолог канадського Університету Макгіла Деніел Левітін дійшов неочікуваного висновку. За його словами, не потрібно ігнорувати віру власне щастя, якщо ви досягли поважного віку. Експерт наголосив, що для досягнення піку щастя і радості людині потрібно дожити до 82 років.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "The Daily Mail".

Чимало людей переконані, що щастя можливе тільки в юному віці, коли ми чудово себе почуваємо та маємо багато сил та енергії. Однак вчений переконує, що пік людського щастя і радості починається після 80 років. На його думку, покоління літніх людей поводяться більш радісно і безтурботно, ніж молоді.

Згідно з останніми даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, пік щастя досягається в 82. Варто зазначити, що це результати опитувань, проведених серед жителів 60 країн.

"До 82 майже всі приводи для стресу, пов'язані з молодістю і зрілістю, зникають. Не потрібно платити кредити по іпотеці, за автомобіль і освіту дітей. Не потрібно розштовхувати колег по роботі ліктями заради підвищення, не спати ночами й боятися звільнення. Нарешті, діти давно виросли й мають власних дітей, тому постійно боятися за них теж не потрібно", - пояснює Макгіла Деніел Левітін.

Що стосується смерті, яка наближається, то переважна більшість людей похилого віку ставляться до неї спокійно, насолоджуючись кожним прожитим днем.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що люди,  які мають зайву вагу, є більш щасливими, ніж стрункі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?