Це Аваков та Коломойський: в НАБУ озвучили резонансні звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

Це Аваков та Коломойський: в НАБУ озвучили резонансні звинувачення

Це Аваков та Коломойський: в НАБУ озвучили резонансні звинувачення
Джерело:  ЛІГА.net

Очільник Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив що за збором в українському парламенті підписів за його відставку стоять одіозний олігарх Ігор Коломойський і глава МВС Арсен Аваков. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "LIGA.net".

"Те, що зараз відбувається (збір підписів за відставку з посади директора НАБУ ред.), пов'язане з так званою "справою рюкзаків", яку, на жаль, прокуратура закрила, а також справою ПриватБанку, яку нещодавно повністю передано в НАБУ. Ось дві ключові причини. Єдине, що для мене незрозуміло, чому це (спроба усунути з посади - ред.) робиться таким нецивілізованим способом. Бігають депутати, які стосуються певних політичних кіл, збирають підписи і підштовхують інших депутатів до скоєння відверто нелегітимної дії. Навіщо це робиться – думаю, ми отримаємо відповіді найближчим часом", - заявив Артем Ситник.

За словами очільника бюро, він "ніколи нікому не переходить дорогу", а НАБУ - аполітичний правоохоронний орган, рівновіддалений від усіх.

Окрім того, журналісти поцікавилися, що змусить його добровільно піти у відставку. Артем Ситник наголосив, що має місію і піде, коли зрозуміє, що вона виконана. Чиновник додав, що у не має права переобрання, тому в будь-якому випадку рано чи пізно ця історія завершиться.

Як повідомляв ОNLINE.UA, раніше Аваков заявив, що директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник "шукає привід виправдати свою корупцію, звинувачуючи інших".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?