Відомий російський чиновник скоїв самогубство у залі суду – ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий російський чиновник скоїв самогубство у залі суду – ЗМІ

Відомий російський чиновник скоїв самогубство у залі суду – ЗМІ
Джерело:  online.ua

Колишній очільник управління Федеральної служби Росії з виконання покарань Віктор Свирідов скоїв самогубство просто у залі суду. Його особистий адвокат повідомив, що "найімовірніше, помер". Варто зазначити, що інцидент трапився після рішення суду щодо взяття під варту Свирідова у справі про вимагання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК".

Юрист Григорій Іванющев підтвердив інформацію про суїцид, а також додав, що Свирідов "найімовірніше, помер".

За попередніми даними, його звинувачували у вимаганні 10 мільйонів у колишнього заступника голови ФСВП Олександра Сапожнікова. Чоловік наклав на себе руки після оголошення судом рішення про взяття під варту. До цього він був під підпискою про невиїзд. За статтею, за якою його звинувачували, Свирідову загрожувало до 3 років за ґратами. У Федеральній службі судових приставів Росії заявили, що здійснюють перевірку усіх деталей та інформації, пов'язаної з цим інцидентом.

"Суїцид Свирідов скоїв, вистреливши собі у голову. Мовляв, він схопився за пістолет одразу після оголошення рішення суду. Як йому вдалося пронести пістолет на засідання суду – поки не відомо", - пише видання Bash.news

Російські медіа зазначають, що Свирідов був очільником управління автотранспорту Федеральної служби виконання покарань. Управління відповідало за контролем за експлуатацією автомобілів ФСВП. З посади керівника управління тюремної служби Росії Віктор Свирідов звільнився ще понад 5 років тому – у 2014-му. Втім справа проти нього напряму пов'язана з діяльністю на цій посаді.

Як повідомляв ONLINE.UA, у російській тюрмі "Володимирський централ" близько 20 засуджених порізали собі вени. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?