Анджеліна Джолі готує для всіх фанатів неймовірний сюрприз
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі готує для всіх фанатів неймовірний сюрприз

Анджеліна Джолі готує для всіх фанатів неймовірний сюрприз
Джерело:  online.ua

Голлівудська красуня та талановита акторка Анджеліна Джолі не втомлюється дивувати своїх шанувальників новими сюрпризами. Так, нещодавно стало відомо, що вона може стати новою "Нареченою Франкенштейна". Легендарний фільм жахів, екранізовний у 1935 році, має намір перезавантажити студія Universal.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.

"Universal досі планує запустити у розробку фільм "Наречена Франкенштейна". Виробництво картини заморозили у 2017 році, коли спроба запустити масштабний проєкт "Темний всесвіт" провалився через низький рейтинг першої стрічки "Мумія". Тоді головну роль у картині зіграв Том Круз. Після того творці "Нареченої" та великого проєкту, який не "вистрілив", взяли паузу. Однак не приховували, що головні ролі в перезавантаженні хоррору планували віддати Анджеліні Джолі та Хав'єру Бардему", - сказано в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що цьогоріч розробку фільму "Наречена Франкенштейна" намагалися розкрутити за допомогою відомої кінопродюсерки та ексголови групи кінофільмів Sony Pictures Entertainment Емі Паскаль. Їй також допомагав актор і режисер Джон Кразінські, відомий роботою над "Тихим місцем". На якому етапі розробка стрічки перебуває зараз – поки невідомо.

Як відомо, у лютому раніше заморожений проєкт буде запущено в дію. Дебютним фільмом у ньому стане "Людина-невидимка" з Елізабет Мосс.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно голлівудська акторка  Анджеліна Джолі стала зіркою  нового випуску видання Elle UK — красуня дала настанови всім жінкам світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?