Медіа повідомили несподівану новину про нового керівника ОПУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Медіа повідомили несподівану новину про нового керівника ОПУ

Медіа повідомили несподівану новину про нового керівника ОПУ

Новий керівник Офісу президента України Андрій Єрмак знаходиться у постійному контакті із заступником голови адміністрації президента РФ Дмитром Козаком, якого називають "куратором по Україні". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За інформацією журналістських джерел, між українським та російським посадовцями триває комунікація поза офіційними каналами зв'язку.

Уточнюється, що президенти Володимир Зеленський та Володимир Путін особисто затверджували осіб, які займатимуться у майбутньому переговорами щодо конфронтації. Український лідер заявив, що назве ім'я свого представника після того, як дізнається ім'я російського.

"Путін сказав, що це буде Козак, а Зеленський вказав на Єрмака", - цитує видання джерела.

Нагадаємо, Єрмак у лютому замінив Андрія Богдана на посаді очільника ОПУ. До того він працював президентським помічником і займався перш за все зовнішньою політикою.

Також у Кремлі донедавна українським напрямком політики займався Владислав Сурков.

Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Єрмак під час першого брифінгу на своїй новій посаді оголосив, що не збирається залишати зовнішню політику — напрямок, в якому він працював до призначення. Новий керівник ОПУ має намір поєднати внутрішні питання із зовнішніми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?