СБУ терміново попередила українців - що необхідно знати
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ терміново попередила українців - що необхідно знати

СБУ терміново попередила українців - що необхідно знати
Джерело:  online.ua

Силовики СБУ планують провести масштабні антитерористичні навчання протягом кількох наступних днів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За офіційним попередженням, ініціаторами заходів стало Головне управління спецслужби в Києві та області. Епіцентр проведення — Біла Церква та прилеглі райони столичного регіону. Термін - з 17 до 21 лютого.

У навчаннях братимуть участь військовослужбовці, Нацгвардії, Збройних Сил, представники Нацполіції, ДСНС, а також інших органів влади.

"Служба безпеки України закликає мешканців Київщини під час проведення навчань зберігати спокій у зв'язку із зосередженням в окремих районах населених пунктів спецпризначенців та військових, і з розумінням поставитися до можливих обмежень та незручностей", - зазначило представництво.

Силовики закликали громадян поводитися згідно з правилами безпеки щодо підозрілих предметів, вибухівки. Також нагадується про важливість мати із собою документ, що підтверджує особу.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський після переговорів з турецьким колегою Реджепом Таїпом Ердоганом звернувся до СБУ. Він доручив провести перевірку усіх навчальних закладів, які мають зв'язок з проповідником Фетхуллахом Гюлленом. Ця особа перебуває розшуку в Туреччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?