На Київщині через загрозу евакуювали багатоповерхівку - що сталося
Категорія
Події
Дата публікації

На Київщині через загрозу евакуювали багатоповерхівку - що сталося

На Київщині через загрозу евакуювали багатоповерхівку - що сталося
Джерело:  online.ua

Національна поліція розпочала евакуацію мешканців п'ятиповерхового будинку в Білій Церкві через потенційну загрозу вибуху. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво правоохоронних органів.

За даними поліції, причиною інциденту став тротил, якій виявили у підвальному приміщенні будинку. Його власником був покійний місцевий житель.

До місця подій оперативно спрямували правоохоронців та представників екстрених служб. Аварійна служба відімкнула газопостачання дому.

"Фахівці-вибухотехніки проводять заходи щодо вилучення з підвального приміщення тротилу. Щоб убезпечити людей від можливих трагічних наслідків, поліція провела евакуацію майже двохсот людей, жителів 70 квартир багатоквартирного будинку", - підкреслили у поліції.

Правоохоронці звернулися із закликом порозумітися з тимчасовими незручностями.

Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України анонсувала масштабні антитерористичні навчання на Київщині. Центром заходів повинна стати Біла Церква разом з прилеглими районами. Місцеве населення закликали не боятися підрозділів військовослужбовців та силовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?