Вчені назвали продукти, які роблять людину щасливішою
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені назвали продукти, які роблять людину щасливішою

Вчені назвали продукти, які роблять людину щасливішою
Джерело:  online.ua

Кожен з нас щоденно намагається знайти спосіб поліпшити якість свого життя та стати хоч трохи щасливішими. Американські вчені вирішили поділитися списком продуктів, за допомогою яких людина може поліпшити своє психічне здоров'я. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Focus.de.

Медики з клініки Майо в штаті Арізона наголошують, що в раціон слід обов'язково вводити боби, рибу, горіхи, брокколі, шпинат і яйця. За словами експертів, жирні сорти риби містять велику кількість омега-3 кислот. Вони виробляють гормони щастя - серотонін та дофамін і полегшують симптоми депресії.

"Триптофан, що підтримує в рівновазі баланс серотоніну в організмі, міститься в яйцях, горіхах і бобових. Також він необхідний для нормального режиму сну і неспання людини. У шпинаті і брокколі є фолієва кислота, без якої розвивається депресія і починається безсоння", - сказано в повідомленні.

Нещодавно німецька лікарка Франциска Рубін запевняє, що деякі продукти можуть замінити людині лікарські препарати. За словами експертки, таких продуктів 10: овес, картопля, імбир, мед, куркума, капуста, олія, сіль, лимон і цибуля. Що цікаво, ці продукти можна не тільки їсти, а й використовувати в якості компресів і масок.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський дієтолог  Сатчін Панда і засновник Real Nutrition NYC Амі Шапіро знайшли один з найефективніших способів позбутися зайвих кілограмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?