Я можу покінчити з цим: Трамп виступив з різким попередженням
Категорія
Світ
Дата публікації

Я можу покінчити з цим: Трамп виступив з різким попередженням

Я можу покінчити з цим: Трамп виступив з різким попередженням
Джерело:  online.ua

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп оголосив, що розгляне можливість відсторонення усіх посадовців від спостерігання за його розмовою з іноземними лідерами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fox News Radio.

За його словами, з подібною практикою необхідно закінчувати.

"Ну, так було протягом багатьох років: коли ви дзвоните іноземному лідеру, люди слухають. Я можу повністю припинити цю практику. Я можу покінчити з цим. Іноді розмову слухає 25 осіб", - пояснив Трамп.

Він нагадав, що серед спостерігачів телефонної розмови з українським президентом Володимиром Зеленським був полковник Александр Віндман. Той став єдиним представником Білого дому, який надав скаргу про порушення з боку голови США.

"По-перше, це було порушення субординації. Чому б йому не піти до своїх безпосередніх керівників, чи що, але ж він пішов до Конгресу чи до [конгресмена Адама] Шиффа чи до когось іншого", - зазначив Трамп.

Нещодавно Віндмана звільнили з Білого дому. Напередодні Конгрес США розглянув справу імпічменту та виправдав президента за кожним з обвинувачень щодо зловживання владою.

Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Трамп нещодавно оголосив наміри  скоротити фінансову підтримку закордонних програм США. Утім, військової допомоги Україні такі наміри не стосуються — вона залишиться на чинному рівні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?