ФК Шахтар здобув нове досягнення - що відомо
Категорія
Спорт
Дата публікації

ФК Шахтар здобув нове досягнення - що відомо

ФК Шахтар здобув нове досягнення - що відомо
Джерело:  online.ua

Донецький футбольний клуб "Шахтар" завоював сходинку у рейтингу найбільш стабільних фінансово команд світу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт компанії Soccerex, фахівці якої проводили дослідження.

Українська команда обійняла 30-ту сходинку. Їй надали індекс 1,048. Цей показник визначали за допомогою трьох факторів — трансферної вартості гравців, грошових ресурсів, а також потенційної інвестиції з боку власників.

Окрім того, враховувалися чиста заборгованість з матеріальними активами.

На чолі рейтингу Soccerex опинився французький клуб "ПСЖ", який має індекс 5,318. Слідом за ним місця обійняли англійська команда "Манчестер Сіті" з 5,197, а також німецька "Баварія" - 3,888.

"Шахтар" став лідером рейтингу серед українських клубів. Його склад отримав оцінку в 137,4 мільйона євро. Активи сягнули близько 169,8 мільйона євро. Рівень потенційного інвестування оцінено у схожий показник - 169 мільйонів.

Нагадаємо, цього сезону "Шахтар" пройшов до Ліги чемпіонів, але не зміг впоратися з суперниками. Наступні матчі команда проводитиме в Лізі Європи. Паралельно з турніру вилетів київський "динамо", який був там із самого початку.

Як повідомляв ONLINE.UA, у грудні відбулося жеребкування футбольних поєдинків 1/16 фіналу ЛЄ. Противником "Шахтаря" стане португальський клуб "Бенфіка".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?