Лукашенко пояснив, чого вимагає Кремль від Білорусі
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко пояснив, чого вимагає Кремль від Білорусі

Лукашенко пояснив, чого вимагає Кремль від Білорусі
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів про наміри російського уряду щодо приєднання республіки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство БЕЛТА.

За його словами, це надасть Мінську доступ до дешевих ресурсів.

"У керівництві Росії натякають на приєднання Білорусі в обмін на єдині ціни на енергоносії", - зазначив державний лідер.

Лукашенко пояснив, що його сторона не вимагає нічого зайвого, однако постійно чує з Москви — що різні країни. Немов би, якщо були б однією — тоді все можливо. Паралельно з цим на республіку починається тиск.

"Вже говорять: вступайте в Росію, тоді ми вам поставимо запчастини, тоді будуть інші ціни на нафту й газ. А чи будуть ще? Ось у чому питання. А не в тому, що я не угодоспроможен", - підкреслив президент.

Нагадаємо, поміж Кремлем та Мінськом тривають вже не перший тиждень тривають суперечки щодо постачання паливних ресурсів. Білоруська сторона наголошує, що в Росії не виконали своїх обіцянок у питанні ціни.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно влада Білорусі вирішила скоригувати державний герб. Загалом він залишиться тим самим, а зміни торкнуться дрібниці. Зокрема планують змінити положення глобуса, щоб на ньому зображувалася здебільшого Європа, а не територія РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?