Зеленський несподівано отримав підтримку з боку США
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський несподівано отримав підтримку з боку США

Зеленський несподівано отримав підтримку з боку США
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 14 лютого, провів зустріч з делегацією Сенату Сполучених Штатів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу голови держави.

За офіційними даними, троє американських сенаторів відвідали Київ, щоб продемонструвати підтримку Києву. Учасниками візиту стали Рональд Джонсон, Джон Баррассо і Крістофер Мерфі. Вони представляють Демократичну і Республіканську партії.

"Хочу подякувати вам за двопартійну підтримку. Ми знаємо, що представники обох партій США підтримують Україну – наш суверенітет, територіальну цілісність і допомагають нам не просто на словах", - зазначив український президент.

Він розповів, що в Україні триває боротьба проти монополій та впроваджується прозора процедура приватизації.

"Ми хочемо, щоб, говорячи про Україну, люди думали не про корупцію, а про те, яка в нас чудова країна з хорошими людьми та привабливим інвестиційним кліматом", - пояснив Зеленський.

Він подякував представникам США за військову підтримку та наголосив на добрих відносинах з Міжнародним валютним фондом. Сенатори, у свою чергу, відзначили прогрес у реформуванні країни.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час Мюнхенської конференції з безпеки представники Сполучених Штатів виступили з жорсткою критикою нового плану щодо врегулювання війни в України. Вони вказали на його відверту прокремлівську орієнтацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?