Ціна на газ - у Кабміні дали гучну обіцянку українцям
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціна на газ - у Кабміні дали гучну обіцянку українцям

Ціна на газ - у Кабміні дали гучну обіцянку українцям
Джерело:  online.ua

Міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель виступи з обіцянкою про рекордно низькі ціни на газ для населення вже у літній сезон 2020 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву політика в телеефірі.

За його словами, знижені ціни на паливо з'являться вже у лютому та березні.

"Треба контролювати монополіста, тому має бути чіткий контроль – регульований тариф. Ринку ми забезпечимо розвиток. І ціна на газ: я навіть запевню в тому, що і лютий, і березень, і літо – це будуть рекордно менші ціни. Адже нам вдалось стабілізувати ситуацію на ринку газу", – стверджує Оржель.

На перегляд тарифів вплинуло зменшення ціни на газ загалом. Міністр підкреслив також, що розділені платіжки донедавна на паливо існували для працювання інраструктури. Бо ресурси необхідно постачати безпосередньо населенню, а інфраструктуру - підтримувати.

Як повідомляв ONLINE.UA, паралельно український прем'єр-міністр Олексій Гончарук оголосив про поступове зниження тарифів на опалення. За його інформацією, показники вже знизилися на 30% для абонентів з індивідуальним опаленням. Він назвав сьогоденний зимовий сезон першим, Коли тарифи здешевшали замість зростання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?