Канада повідомила Україні чудову новину
Категорія
Світ
Дата публікації

Канада повідомила Україні чудову новину

Канада повідомила Україні чудову новину
Джерело:  Укрінформ

Міністр міжнародної торгівлі Канади Мері Енджі поділилася з українцями та міжнародною спільнотою прекрасною звісткою. За її словами, уряд ініціював громадське обговорення щодо оновлення угоди про зону вільної торгівлі з Україною. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Канада рішуче налаштована забезпечити своїм громадянам та підприємствам доступ до можливостей і споживачів на світовому ринку. Більш сполучений світ надає усім відчутні переваги, створюючи більше гідних робочих місць для середнього класу та зміцнюючи нашу економіку. Шляхом громадських обговорень я закликаю усіх канадців висловити свої думки стосовно майбутнього оновлення наріжної угоди про вільну торгівлю з Україною", - заявила Мері Енджі

За її словами, запропоновані консультації зможуть допомогти Канаді "визначити інтереси у перемовинах з Україною", вважають у міністерстві міжнародної торгівлі.

Як відомо, 1 серпня 2017 року між Україною та Канадою почала діяти зона вільної торгівлі. Саме тоді влада країни відкрила для українців 98% свого ринку. Без мита українські виробники отримали можливість експортувати в Канаду перероблену сільськогосподарську продукцію, товари харчової, легкої, хімічної, нафтової та машинобудівної промисловості. Варто звернути увагу на те, що експорт деяких товарів безмитний лише в межах встановлених квот. Зокрема, це стосується аграрної продукції: пшениці, ячменю, яєць, яловичини, свинини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Канаді жорстко засудили рішення України по Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?