Росія не зможе: США жорстко поставили на місце прихвоснів Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія не зможе: США жорстко поставили на місце прихвоснів Путіна

Росія не зможе: США жорстко поставили на місце прихвоснів Путіна
Джерело:  online.ua

Міністр енергетики США Ден Бруйетту на полях Мюнхенської безпекової конференції вирішив у своєму стилі поставити на місце путінських прихвоснів. Він акцентував увагу на тому, що Росія не зможе завершити будівництво газопроводу Nord Stream 2 в Балтійському морі. Чиновник звернув увагу на те, що США й надалі наполягатимуть на своїй незгоді з проєктом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Відповідаючи на питання про спроби Росії обійти санкції США щодо трубопроводу і завершити його самостійно, міністр заявив: "Вони не зможуть".

Окрім того, чиновник відкинув твердження про те, що "Газпром" зіштовхнеться з невеликою затримкою у зв’язку із санкціями США.

"Це буде дуже велика затримка, тому що в Росії немає технологій. Якщо вони розроблять їх (технології), то побачимо, що вони робитимуть. Але я не думаю, що це буде так само легко, як сказати: дивіться, ми вже майже впорались, ми практично завершили", - зазначив Ден Бруйетту.

За словами чиновника, якщо офіційна Москва що-небудь вигадає для добудови газопроводу, влада США розгляне додаткові заходи.

Нагадаємо, "Північний потік-2" став яблуком розбрату поміж європейськими країнами та Сполученими Штатами. Головним лобістом проєкту в ЄС стала Німеччина та ще кілька країн. Проти виступили у Білому домі, Польщі, Україні. Данський уряд до останнього гальмував надання дозволу на будівництво останнього сегменту газогону.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше США зробили попередження Кремлю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?