У Путіна цинічно відповіли на погрози США
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна цинічно відповіли на погрози США

У Путіна цинічно відповіли на погрози США
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва підозріло швидко відреагувала на погрози та попередження США. Так, представник "Газпрому" Сергій Купріянов відповів фразою "Ніколи не говори ніколи" на сумніви міністра енергетики США Дена Бруйетта у спроможності РФ самостійно добудувати "Північний потік - 2". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

15 лютого очільник американського енергетичного відомства наголосив, що Москва не зможе своїми силами завершити будівництво газопроводу "Північний потік - 2".

"Їм загрожує дуже тривала затримка, бо у Росії немає відповідних технологій", - сказав Бруйетт. За його словами, якщо Кремль що-небудь придумає для добудови газопроводу, США розглянуть додаткові заходи.

В Газпромі жорстко відповіли: "Ніколи не говори ніколи".

Як відомо, нещодавно міністр енергетики РФ Олександр Новакрозповів, що газопровід може бути добудований судном "Академік Черський". Однак необхідна його додаткова підготовка до робіт на Балтиці. Варто зазначити, що 21 грудня США оголосили про запровадження санкцій проти трубопроводу "Північний потік-2", через що ключовий підрядник "Газпрому" компанія Allseas призупинила роботу над проєктом. Москва після цього зазначила, що зможе добудувати "Північний потік-2" своїми силами, без залучення закордонних підрядників.

Як повідомляв ONLINE.UA, український посол в Австрії Олександр Щерба прокоментував твердження місцевого МЗС щодо неприйнятності санкції США проти "Північного потоку-2". Він підкреслив, що російський газогін - зашморг, який придушує інтереси України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?