Їх варто переглянути кожному: названі найпопулярніші відео YouTube
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Їх варто переглянути кожному: названі найпопулярніші відео YouTube

Їх варто переглянути кожному: названі найпопулярніші відео YouTube
Джерело:  online.ua

Авторитетне американське видання Newsweek з нагоди 15-річчя відеоплатформи YouTube опублікувало відеоролики, які за останні 15 років набрали найбільше переглядів. Ці відео переглянули мільйони і навіть мільярди разів - більшість з них обговорють й досі в соціальних мережах люди з різних куточків світу, передає ONLINE.UA.

Так, в 2005 році найпопулярнішим відео у користувачів був запис тренування футболіста збірної Бразилії Роналдіньйо.

Через рік лідером за переглядами став кліп виконавця Джадсона Лайплі - The Evolution of Dance. Цей ролик в рекордсменах пробув майже два роки.

У 2008 році користувачам мережі дуже сподобався кліп "Girlfriend" канадської співачки Авріл Лавін.

Через рік ролик поступився місцем сімейному відео з Британії. Користувачі були в захваті від того, як маленький хлопчик кусає свого брата за палець.

У 2009 році пальма першості опинилася у Леді Гага з її "Bad Romance". Однак ролик співачки "здувся" після того, як Джастін Бібер випустив "Baby". З цією композицією канадський поп-R & B-співак протримався в лідерах два роки.

У 2012 році в рекордсмени вибився співак PSY з запальним треком Gangnam Style. Цей рекорд ніхто не міг побити цілих п'ять років.

У 2017 році на п'єдесталі пошани опинилися Луїс Фонса і Дедді Янки з кліпом "Despacito". Відео набрало неймовірну кількість переглядів - більше шести мільярдів.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, користувачі мережі активно обговорюють  довгоочікуваний перший трейлер фільму "Бетмен".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?