Смертальний коронавірус: Китай потішив прекрасною звісткою
Категорія
Світ
Дата публікації

Смертальний коронавірус: Китай потішив прекрасною звісткою

Смертальний коронавірус: Китай потішив прекрасною звісткою
Джерело:  online.ua

Держкомітет охорони здоров'я Китаю поділився чудовими новинами з міжнародною спільнотою. Згідно з останніми даними відомства, кількість смертей від коронавірусу COVID-19 знижується вже третій день поспіль. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.

"За минулу добу в Китаї від наслідків зараження коронавірусом COVID-19 загинули 142 людини. Таким чином кількість смертей вже третій день поспіль знижується. 139 летальних випадків припадає на провінцію Хубей, де розташоване місто Ухань - центр поширення коронавірусу. Протягом 12 днів знижується і кількість заражень за межами провінції Хубей", - розповіли в комітеті.

Згідно з останніми даними, загальна кількість заражених в Китаї становить 68 500 осіб, від хвороби загинули 1665 осііб. За останню добу виявлено 2009 нових випадків зараження.

Варто звернути увагу на те, що тим часом на круїзному лайнері "Вестердам", який раніше відмовилися прийняти п'ять країн, був зафіксований один випадок зараження коронавірусом. Його знайшли у 83-річної американки, яка була направлена в госпіталь в Куала-Лумпур. Лайнер провів в морі два тижні, оскільки його відмовилися впустити в свої порти Японія, Гуам, Філіппіни, Таїланд і Тайвань. У четвер, 13 лютого, лайнер прийняла Камбоджа.

Нагадаємо, що в Україні, на щастя, станом на неділю, 16 лютого, не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку коронавірусу COVID-19, який поширився в Китаї.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, влада Китаю озвучила нові невтішні новини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?