Повна ізоляція - у Китаї ввели нову заборону через коронавірус
Категорія
Світ
Дата публікації

Повна ізоляція - у Китаї ввели нову заборону через коронавірус

Повна ізоляція - у Китаї ввели нову заборону через коронавірус
Джерело:  online.ua

На території китайської провінції Хубей посилили заходи з безпеки на тлі поширення вбивчого коронавірусу Covid-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання South China Morning Post.

Влада заборонила громадянам залишати власні домівки та користуватися особистими автомобілями. Населення згаданого регіону сягає 60 мільйонів.

Наразі вулицями мегаполісів чи населених пунктів пересуваються лише поліцейський транспорт та екстрені служби. Відсутні також пішоходи.

Людям заборонили навіть збиратися у компанії для настільних ігор — популярного в країні маджонгу чи та карт.

Терміни нових обмежень можуть сягати десяти діб. Утім, громадяни все ж можуть вийти з дому, але в разі екстреного випадку. Наприклад, голова сімейства може раз на три дні вийти задля придбання харчів чи інших необхідних речей.

Житлові масиви залишать лише один вихід. Його охоронятимуть, щоб не допустити порушень режиму.

Нагадаємо, станом на ранок у понеділок, 17 лютого, зафіксовано вже 1775 смертельних випадків коронавірусу. Понад 71 тисяча людей у всьому світі захворіла.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно китайська влада оголосила про готовність страчувати людей, які приховували симптоми нового коронавірусу. Також порушникам може загрожувати серйозний тюремний строк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?