Ніхто не має права: у Зеленського виступили з жорсткою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Ніхто не має права: у Зеленського виступили з жорсткою заявою

Ніхто не має права: у Зеленського виступили з жорсткою заявою

Керівник партії "Слуга народу" та заступник голови однойменної фракції Олександр Корнієнко на тлі нещодавнього скандалу закликав посилити кару за образу військовослужбовців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами політика, відповідальність за образи й наклепи можна вивести окремим пунктом.

"Вона і так є, і так працює. Але щодо військовослужбовців, які захищають нашу землю, нас щодня, щохвилини, – ніхто не має права їх ображати, незалежно від статусу – нинішнього чи минулого – цієї людини, і незалежно від того, як він себе позиціонує", - пояснив Корнієнко.

Він додав, що наразі можна спостерігати сплеск провокацій з нагоди річниці президентської кампанії. З різних боків лунають обвинувачення чи образи проти військовослужбовців, "і це роблять люди, пов’язані з колишнім головним військовокомандувачем".

Нагадаємо, Юрій Бірюков — радник колишнього президента Петра Порошенка — оприлюднив у Facebook пост, яким назвав буквально виродками усіх представників ЗСУ, які голосували за Володимира Зеленського на виборах. Таким чином він прокоментував ідею чинного лідера про спільне патрулювання на Донбасі з представниками ОРДЛО.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський на Мюнхенської конференції пояснив, що учасниками патрулювання, зокрема — на кордоні в ОРДЛО, стануть також команди місії ОБСЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?