Це ганьба: Верховну Раду сколихнув новий скандал
Категорія
Україна
Дата публікації

Це ганьба: Верховну Раду сколихнув новий скандал

Це ганьба: Верховну Раду сколихнув новий скандал
Джерело:  online.ua

Один із лідерів "Опозиційної платформи – За життя" Вадим Рабинович неочікувано для всіх запропонував українському парламенту сформувати делегацію для участі у травневому параді у Москві з нагоди 75-річчя перемоги у Другій світовій війні. Про це він заявив в ході погоджувальної ради, передає ONLINE.UA.

"Наближається велика дата – 75-річчя перемоги над фашизмом. Я переконаний, що парламенту треба сформувати парламентську делегацію щодо участі в параді перемоги у Москві. Наші батьки та діди стояли поруч, захищаючи і Москву, і Київ, і Львів. Тому в день 75-річчя перемоги ми маємо стояти поруч", - заявив український політик.

Зразу ж після його пропозиції спалахнув гучний скандал. Ірина Геращенко з "Європейської солідарності"коментувала цю пропозицію словами "Ганьба", а потім попросила спікера зупиняти такі промови.

Рабинович відповів їй: "Ганьба – це ваше правління".

Варто звернути увагу на те, що нещодавно одіозна речниця МЗС РФ Марія Захарова назвала слова українського лідера Володимира Зеленського такими, які "виходять за будь-які межі". В Кремлі не можуть заспокоїтися після заяви президента України про те, що змова нацистської Німеччини та СРСР на початку Другої світової запустила "смертоносний маховик Голокосту".

"Вигадувати рівнозначну відповідальність вбивці та жертви – злочинно та аморально", – поскаржилася Захарова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  офіційна Москва не втомлюється озвучувати  українській владі нові цинічні претензії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?