Поліція запобігла теракту в ТЦ - шокуючі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція запобігла теракту в ТЦ - шокуючі подробиці

Поліція запобігла теракту в ТЦ - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Представники Нацполіції знешкодили у Харкові загрозу вибуху. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу правоохоронних органів.

У ніч на понеділок, 17 лютого, поліцейська служба отримала інформацію про загрозу вибуху на території торговельний центру, що на вулиці Академіка Павлова. Повідомлення зафіксовано о 01:05.

"За адресою одразу виїхали спеціалісти вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області та слідчо-оперативна група Московського відділу поліції. На місці події правоохоронці виявили саморобний вибуховий пристрій, який було знешкоджено", - пояснили у Нацполіції.

Вибухівку знайшли в урні біля будівлі. Кримінальне провадження відкрили згідно із ч. 1 ст. 258 про терористичний акт. Злочинцям загрожує позбавлення свободи від п'яти до десяти років, а також конфіскація майна.

Правоохоронці ведуть розслідування.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні співробітники Нацполіції знешкодили потенційну загрозу вибуху на Київщині. У підвалі однієї з багатоповерхівок Білої Церкви знайшли мішок з тротилом, який залишив вже померлий місцевий мешканець. Правоохоронцям довелося евакуювати весь дім.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?