Маленька дівчинка врятувала матір від смерті - вражаюча історія
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Маленька дівчинка врятувала матір від смерті - вражаюча історія

Маленька дівчинка врятувала матір від смерті - вражаюча історія
Джерело:  online.ua

У місті Пул, яке знаходиться у Великій Британії, трапилася фантастична історія, яка сколихнула весь світ.

Дворічна дівчинка врятувала свою маму від смерті. Дитині вдалося розблокувати мобільний телефон та

зайти в Facebook, щоб повідомити про подію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Metro.

Згідно з даними видання, 28-річна Саманта Мізен перебувала сама вдома з двома дітьми - 2-річною донькою Софією та 4-річним сином Ітаном. Несподівано у жінки стався напад і вона без свідомості впала на підлогу.

"Софія, побачивши, що мамі погано і вона не подає ознак життя, не розгубилася. Дівчинка взяла телефон Саманти, доклала до екрану її палець і розблокувала гаджет. Потім вона зайшла в месенджер Facebook і по відеозв'язку зателефонувала бабусі Деббі Бейкер. Що цікаво, дитина не змогла нічого пояснити, але показала бабусі маму, яка лежала на підлозі. Жінка негайно викликала швидку допомогу. Лікарі госпіталізували Мізен", - сказано в повідомленні.

Медики пояснили, що жінка підхопила кишкову інфекцію, яка і дала таку реакцію організму. На щастя, Саманта вже одужала і перебуває вдома з дітьми. З нею все гаразд. Представникам медіа вона розповіла, що була дуже здивована, що на допомогу їй прийшла Софія, а не її старший брат Ітан.

"Я Ітану розповідала, як вести себе в надзвичайних ситуаціях. Я й подумати не могла, що Софія запам'ятовувала все, чого я вчила її брата", - зізналася жінка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що психологи наголосили, що рівень щастя сучасних жінок не залежить від наявності чоловіка та дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?