Ексрадник Порошенка нарешті прокоментував свої скандальні слова про "ублюдків"
Категорія
Україна
Дата публікації

Ексрадник Порошенка нарешті прокоментував свої скандальні слова про "ублюдків"

Ексрадник Порошенка нарешті прокоментував свої скандальні слова про "ублюдків"
Джерело:  online.ua

Колишній радник п'ятого президента Петра Порошенка Юрій Бірюков нарешті вибачився за свій скандальний пост у соцмережі, де він назвав "ублюдками" військових, які голосували за українського лідера Володимира Зеленського на виборах глави держави. Ситуацію, що склалася, він прокоментував в соціальальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Можна ховати голову в пісок, чекаючи закінчення хайпу. Можна писати всякі заумності про контекст. Можна знаходити пояснення. А можна просто написати про те, що зробив дурість на емоціях, не вважаючи свої власні думки істиною в останній інстанції. Психанув, допустив дурість. Реально сам відчув дискомфорт практично відразу ж. Приношу щирі вибачення щодо власної дурості в суботньому пості", - написав Бірюков.

Як відомо, 16 лютого радник колишнього президента Юрій Бірюков написав в Facebook пост, в якому побажав "кожному ублюдку зі складу ЗСУ, які навесні минулого року проголосували за Зеленського, вічно бути в спільному патрулюванні з сепарами". На ці слова оперативно відреагували в партії "Слуга народу". Заступник голови однойменної фракції у парламенті Олександр Корнієнко запропонував посилити відповідальність за образу військовослужбовців.

Варто нагадати, що 15 лютого глава держави Володимир Зеленський повідомив, що українська сторона погоджується на спільний із представниками ОРДЛО контроль території як умову для проведення місцевих виборів на Донбасі. Пізніше стало відомо, що пропозиція щодо спільного контролю стосується патрулювання непідконтрольної території, але не кордону.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Кремль прокоментував нову ідею Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?