У Нафтогазі розкрили плани щодо приватизації - названо мету й наслідки
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Нафтогазі розкрили плани щодо приватизації - названо мету й наслідки

У Нафтогазі розкрили плани щодо приватизації - названо мету й наслідки
Джерело:  online.ua

Очільник НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв оголосив, що у майбутньому може відбутися часткова приватизація державного підприємства. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку посадовця у Facebook.

За його словами, минулого тижня вже відбулися кілька консультацій з інвестиційними банками та низкою потенційних інвесторів. Темою зустрічей було виведення групи "Нафтогазу" на IPO. Вони завершилися позитивним відгуком.

"З цікавого — успіх цього процесу буде залежати від нашої здатності продемонструвати клієнтоорієнтованість. Зокрема, створення цінності для кінцевого споживача через зручність (діджиталізація) та управління обсягом споживання (енергоефективність)", - пояснив Коболєв.

Нагадаємо, керівник "Нафтогазу" раніше висловив ідею про часткову приватизацію компанії. На його думку, це дозволить вирішити проблему з нескінченними дискусіями навколо премій та зарплат представників підприємства. Приватизація принесе додаткові прибутки.

У Кабміні також неодноразово підіймали питання про передачу окремих об'єктів у концесію або часткову приватизацію окремих державних структур.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов заявив, що Кабмін може погодити передачу у концесію соціальних та освітніх об'єктів — лікарень та університетів — для залучення інвестицій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?