Гороскоп на 18 лютого для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 18 лютого для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 18 лютого для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Обійми - це, мабуть, одна з найпалкіших форм прояву любові для Лева, бо ви відчуваєте себе у безпеці і близько до людини. Таке відчуття, що всі печалі пішли, і це одне з найбільш приголомшливих відчуттів в світі. багатьох жінок турбує питання: "Як утримати чоловіка?" Але жінки-Леви знають, що якщо хочеш бути справді щасливою - не варто жити з чоловіком, якого потрібно утримувати.

Скорпіони можуть зробити вигляд, що не помітили плювка в душу, але це не означає, що вони про нього забули. Скорпіону подобаються прості у спілкуванні люди, нехитрі, щирі, які не приховують почуттів. Скорпіонам не варто будувати фантастичних теорій, що пояснюють незрозумілу поведінку людей, - краще навчитися ставити прямі запитання. Скорпіони рідко проявляють агресію відразу, - вони застерігають, натякають, подають знаки. І не варто чекати, поки у них закінчиться терпіння.

Терезам, як нікому іншому, потрібна абсолютна впевненість в тому, що їх люблять. Впевненість, не раз підкріплена ділом. немає повісті сумнішої на світі, ніж повість про Терези-сов, яким доводиться жити як жайворонки. Терези дуже рідко пробують, як то кажуть, знімати з людей маски, - вони чудово розуміють, що часто це не маски, а намордники. Терезам варто періодично пробувати дивитися на їхні стосунки з людьми з точки зору цих людей: уявляти себе на секунду ними, а їх - собою і думати, чи вам подобається, чи все відбувається правильно і так, як вам би хотілося, - і тільки потім діяти згідно ваших рішень.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 18 лютого, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 18 февраля 2020 року для Овнів

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день тонус вашого організму навряд чи буде надто високим. Щоб вирішити цю проблему, постарайтеся правильно спланувати режим дня, а також грамотно поєднувати продукти харчування.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Постарайтеся якомога менше говорити і більше уваги приділяти тому, що стоїть перед вами на столі. Заболтавшись, ви цілком можете дочекатися, поки все варте буде благополучно з'їдено вашими співтрапезниками, або охолоне, якщо крім вас на їжу ніхто не претендує. А враховуючи, що сьогодні найбільш бажаним стравою буде суп з яких-небудь бобових (квасолі, гороху або сочевиці), температура їжі буде важливий як ніколи. Є його холодним абсолютно неможливо.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні зірки не рекомендують вам надто вірити в свої сили і в усьому цілком і повністю покладатися тільки на себе. Навряд чи ця стратегія виявиться вірною і принесе користь вам і вашому бізнесу. Постарайтеся прислухатися до думки оточуючих і об'єктивним даним.

Загальный гороскоп для Овнів

Дії говорять за себе самі, словесний супровід їм сьогодні не буде потрібно. Тим більше, що ораторське мистецтво нині - не зовсім ваша дорога.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні ваш улюблений чоловік не буде очікувати такої кількості уваги з вашого боку, тому буде збентежений і вражений. Втім, це позитивні відчуття, які варто утримувати і всіляко заохочувати, тому зірки рекомендують повторити сьогоднішні дії ще не раз і не два.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 18 февраля 2020 року для Телеців

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні у вас може вселитися дух протиріччя. Не піддавайтеся йому! Ви точно знаєте, чого хочете, тому не допускайте сумнівів у процесі прийняття важливого рішення. Робіть саме так, як ви задумали. А вашої твердості весь час будуть супроводжувати гарний настрій і удача.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Сьогодні зірки рекомендують Тельцям як можна більше часу проводити під душем. Вам буде корисна не тільки тепла вода у великих кількостях, але і той легкий масаж, які забезпечують її струменя.

Любовний гороскоп для Тельців

В цей день будь-яка перемога буде даватися вам з боєм. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб досягти бажаного результату з як можна меншими енерговитратами. В іншому випадку, ваші стосунки з вашим коханою людиною не будуть приносити вам радість.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Сьогоднішній день варто провести в компанії добрих друзів і n-ного кількості пляшок пива (де n залежить від розміру компанії). Діяльність творчого характеру нині успішною не буде. Хіба що, ви візьметеся сир на закуску нарізати, або чіпси в вазочку насипати.

Загальный гороскоп для Тельців

Ваше чарівність сьогодні відкриє вам доступ в будь-які сфери, варто тільки побажати. Так що, якщо у вас є нагальна необхідність когось зачарувати - нинішній день для цього ідеальний.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 18 февраля 2020 року для Близнюків

Бізнес-гороскоп для Близнюків

В цей день зірки не рекомендують вам занадто серйозно ставитися до якої б те ні було діяльності. Що все це значить у масштабах всесвіту? Сущі дрібниці — і не треба псувати через них нерви.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні доля буде прихильною до вас в цілому, але по дрібницях стане підсовувати капості, які, хоч і не зможуть вплинути на загальну ситуацію, але настрій зіпсувати зуміють. Не піддавайтеся.

Любовний гороскоп для Близнюків

Нагадайте вашій половинці про те, що ви її любите. Так просто – всього три слова – а скільки радості в її очах, скільки вдячності і тепла. А якщо про любов у ваших стосунках ще не було сказано ні слова? Тоді варто задуматися: а чи правильно сприймуть ваше визнання, а не піднімуть вас на сміх. Якщо ви на сто відсотків упевнені в тому, що у цієї затії буде щасливий кінець – дерзайте!

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Плюшки з корицею - от що, якщо, звичайно, вірити зіркам, доставить вам максимум задоволення сьогодні. Відчуйте себе Карлсоном, влаштуйте собі сніданок з какао і цих чудових выпечных виробів. І якщо какао ще можна замінити на чай або кава (бажано - з вершками), то ніяка спроба підібрати якийсь ерзац свежевытащенным з духовки ароматним і рум'яним булочкам абсолютно неможлива.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Нині постарайтеся хоч деякий час побути на сонці, вашому організму зараз особливо потрібний вітамін D. Так що навіть звичайна прогулянка стане для вас цінним джерелом необхідного вам елемента.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 18 февраля 2020 року для Раків

Загальный гороскоп для Раків

Ситуація, в якій ви перебуваєте, досить нестабільна, але сьогодні буде працювати на вас. Скористайтеся моментом, він швидкоплинний.

Любовний гороскоп для Раків

Навколо Раків сьогодні буде струмувати енергія творення і самовдосконалення. Зірки радять скористатися цим і проявити себе в особисте і сімейне життя з найкращого боку. Приберите в квартирі - зробіть приємне чоловікові (або чоловіка). Світила впевнені, що легка фізична праця сьогодні вам на користь.

Кулінарний гороскоп для Раків

Нині вас не можна пускати на кухню - вами може опанувати рідкісне натхнення экспериментаторского спрямування. В результаті на світ з'явиться маса нових страв, не надто їстівних, за рахунок дивного поєднання продуктів, але надзвичайно оригінальних. Втім, ви і готову їжу можете приправити кілька нестандартно. Мабуть, перечницю, сільничку і ємність з гірчицею зі столу, де ви будете їсти, краще прибрати. Для вашого ж блага.

Гороскоп здоров'я для Раків

В цей день ваш ранок може виявитися не зовсім добрим, у тому числі і в тому, що стосується здоров'я, однак це зовсім не означає, що такою ж буде і ваш день. Постарайтеся дивитися на події більш оптимістично.

Бізнес-гороскоп для Раків

На сьогоднішній день вам не варто надто відкрито і щиро відкриватися людям. Слід розрізняти своїх союзників і супротивників і іноді приховувати свої емоції, адже самим ви знаєте, що не все так доброзичливі, як вам би цього хотілося. Та й зайва поінформованість супротивників не буде вам підмогою.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 18 февраля 2020 року для Левів

Гороскоп здоров'я для Левів

В цей день вам варто уважніше дивитися під ноги і по сторонам: травмонебезпечних ситуацій на вашому шляху може зустрітися куди більше, ніж одна або дві. Однак вам уникнути неприємностей. У цій справі допоможе зручне взуття.

Кулінарний гороскоп для Левів

Страви цього дня повинні бути приготовані на основі молока. Сприятливий час для поїдання випічки, до складу тесту якої входять молочні продукти, різноманітних млинців, оладок, а також і просто сиру з кефіром. Ну і, зрозуміло, ніяк не можна обійти увагою сирний стіл. Він цілком задовольнить потребу в молочному, крім того, сир в асортименті - це і смачніше і вишуканіше кефіру, цим і можна пригостити.

Любовний гороскоп для Левів

Подбайте про чистоту і затишок вашого гніздечка. Чомусь для вашого улюбленого людини в цей день це буде особливо важливо. Будьте й самі привітним господарем, ласкавим і попереджувальним. Це буде найкращим подарунком, який ви зможете зробити вашій половинці в цей день.

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні вдалий день, щоб одним махом розібратися з чималою кількістю відкладених до кращих часів справ. Якщо ж увечері, в порядку відпочинку від трудів праведних, вам захочеться ощасливити когось своєю присутністю - не сумнівайтеся, вас будуть раді бачити.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні вам буде непросто знайти здоровий глузд у деяких вказівках вашого начальника: вам буде здаватися, що всі вони – не більше ніж плід його хворої уяви. Проте так чи інакше, виконувати їх доведеться, інакше наслідки для вашої кар'єри можуть виявитися більш ніж сумними.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 18 февраля 2020 року для Дів

Кулінарний гороскоп для Дів

Ваші почуття сьогодні можуть йти врозріз з вашими ж бажаннями. Тому не варто надто довіряти голові у справі вибору страв для сьогоднішнього обіду, якщо, звичайно, не збираєтеся їсти їх з кислим виразом обличчя, повільно і без жодного задоволення. Право ж, хороший апетит варто того, щоб уважно прислухатися до своєї інтуїції.

Бізнес-гороскоп для Дів

Чим менше ви сьогодні будете зустрічатися з вашим начальником, тим краще. Намагайтеся обходити його кабінет і ті місця, де він часто з'являється, за три поверхи або за п'ять коридорів, якщо є така можливість. Втім, якщо зустріч відбулася, зберігайте спокій. Підстав для паніки немає.

Гороскоп здоров'я для Дів

Нині намагайтеся, як слід доглядати за шкірою обличчя, при нанесенні різних кремів не забувайте про те, що з масажем компоненти крему набагато активніше надавати позитивну дію.

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні ви, нарешті, побачите світло у кінці тунелю. Тільки от чи захочете вилазити з теплого і щодо безпечного, хоч і темного місця?

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні вашій коханій людині не доведеться вас довго вмовляти на те, щоб діяти тим або іншим чином: ви і самі на це, погодьтеся, без яких би то ні було замешательств. Проте якісь штучні труднощі створити йому все ж не завадило б, щоб йому було цікавіше.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 18 февраля 2020 року для Терезів

Кулінарний гороскоп для Терезів

Сьогодні у вас буде все, щоб ви могли тільки позаздрити. Принаймні зовні. У тому числі - і з гастрономічною точки зору. Навіть саму просту і нехитру їжу ви будете поїдати з таким чудовим апетитом і видимим задоволенням, що спостерігають закінчаться слиною. Тому зовсім необов'язково шукати щось особливе, ви можете зупинити свій вибір на першому-ліпшому блюді.

Любовний гороскоп для Терезів

В цей день вам доведеться слідувати принципу "йдучи - йди". І якщо ви все ж розлучилися з вашим коханим або колись коханою людиною, не варто повертатися і навіть думати про повернення, особливо у цей день. Якщо вже так хочеться повернутися - перенесіть цей захід на післязавтра.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні вам, схоже, доведеться забути про особисте життя. Хтось покличе вас на допомогу, і ви цілий день будете сумлінно займатися чужими проблемами.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Цей день ви можете і повинні присвятити творчості. Не бійтеся експериментів, забудьте про самокритику і просто спробуйте висловити свої емоції і переживання. У підсумку ви відчуєте таке полегшення, ніби дозволили їх, і вони вас більше не турбують. І адже дійсно перестануть турбувати!

Гороскоп здоров'я для Терезів

Чудовий день, щоб піти в тренажерний зал і хоча б півгодинки присвятити накачування преса і м'язів спини, якщо до того немає ніяких протипоказань. Ці групи м'язів в найближчому часі стануть вам у нагоді.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 18 февраля 2020 року для Скорпіонів

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Весь сьогоднішній день, з раннього ранку і до пізнього вечора, приймати їжу краще виключно на самоті. Бо будь сотрапезник буде тільки те й робити, що відволікати вас від цього найважливіший процесу, що вимагає повної зосередженості. Ну скажіть, чи можна отримати задоволення від французького цибульного супу, якщо самі будуть намагатися вести світську бесіду?

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні зірки не радять звертати увагу на те, чим займаються ваші колеги. Зрештою, навіть якщо у вас у загальному і цілому схожі,то в деталях вони розрізняються, так і підходи у вас до виконання завдань аж ніяк не однакові. Не забувайте про те, що ви індивідуальні.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Очевидно, в цей день вашого партнера щось так сильно засмутить, що ви вперше за довгий час можете побачити його сльози. І це напевно справить на вас сильне враження. Принесіть хустку і говоріть, говоріть, говоріть... Ніщо не заспокоює краще слів. Тільки ні в якому разі не підвищуйте голос.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині вам необхідно правильно розслабитися, а в цьому вам можуть допомогти сеанси ароматерапії. У домашніх же умовах найкращим варіантом можуть стати теплі ванни з ароматичними маслами.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам не варто довіряти секрети, ви навряд чи зможете їх зберегти, як би ви не старалися. Будьте гранично щирі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 18 февраля 2020 року для Стрільців

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Нині ваше самопочуття, швидше за все, не викличе у вас ніяких побоювань, зате самі ви цілком можете виступити в якості радника з питань здоров'я, грунтуючись на своєму життєвому досвіді.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

День пройде в різного роду робочих клопотах, які ви змушені будете звалити на свої плечі. Також сьогодні буде особливо добрими і довірливими відносини з близькою людиною, і ви зможете чудово поговорити з ним по душах, чого вже давно не було.

Загальный гороскоп для Стрільців

Якщо ви щось комусь пообіцяли, сьогодні це обіцянка слід стримати, навіть якщо це виявиться дуже непросто. Воздасться сторицею.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Хліб - усьому голова. Особливо сьогодні. Абсолютно неважливо що, де і як ви будете їсти, але вкрай бажано, щоб їжа закусывалась пристойною кількістю відмінного за якістю хліба. Найкраще - звичайного чорного. Але на худий кінець зійде і бородинський. У цьому випадку різко покращиться засвоюваність їжі, будуть вигідно відтінені її смакові якості, і що теж корисно - швидше настане ситість.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вашій коханій людині буде досить важко уявити собі, що ви його більше не любите і він вам більше не цікавий. Тому ви можете вести себе як завгодно, бо ваші дії не будуть истрактованы як спроба припинити відносини, звести їх нанівець.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 18 февраля 2020 року для Козерогів

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Не концентруйтеся на дрібницях. Зірки прогнозують високу ймовірність того, що ви будете вкрай дратівливі. Навалившиеся як-то відразу проблеми і так не дають вам спокою, а дрібниці з легкістю будуть виводити з себе. Займіться чим-небудь приємним, запросіть гостей – сьогодні ці зустрічі обіцяють удачу в справах.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Сьогодні вам буде на відмінно вдаватися все те, що ви задумали зробити, але чомусь давно не вирішувалися, в тому числі в аспектах, що стосуються вашого стану здоров'я. Не забудьте порадитися з вашим лікарем!

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні ви зрозумієте, що у вас попереду ще дуже багато незроблених або недороблених справ, впоратися з якими можете тільки ви. Ваш улюблений чоловік напевно спробує вам чимось допомогти, однак навряд чи допомогу вийде повноцінної та дієвої для вас. Краще вже самостійно.

Загальный гороскоп для Козерогів

Ваша думка сьогодні нікого цікавити не буде, тому краще залишити його при собі. Час його висловити ще прийде.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Нині вам слід поспішити за класичною причини - інакше все смачне з'їдять. Причому в самому буквальному сенсі. Варто подумати, чи так вам потрібно відстрочувати обід, якщо в перспективі у вас є небезпека виявити, що ваші улюблені страви на сьогоднішній день вже закінчилися, час, коли подають такий зручний і економічно вигідний бізнес-ланч, минуло, і взагалі незрозуміло, заради чого варто було кудись ходити.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 18 февраля 2020 року для Водоліїв

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Вам не варто обтяжувати сьогодні свій організм розмовами - цей вид діяльності не буде вашим коником. Зате вдалі буде справи, що вимагають мобілізації всіх інших здібностей організму, як фізичного, так інтелектуального плану. Тому і їжу слід передбачити відповідну - багату калоріями і корисну для мізків. Рекомендується риба і солодке.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

В цей день вам на користь піде образливе вживання фруктів і овочів. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб вони поєднувалися у ваших стравах з максимумом фантазії, вигадки і гармонійності смаку.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні зірки не рекомендують вам радитися з того чи іншого питання з вашими родичами і друзями, навіть якщо вони в теорії можуть дати вам цінну пораду. Постарайтеся прийняти рішення самостійно і не вмішувати сторонніх людей, не стурбованих вашими проблемами, в свої справи.

Любовний гороскоп для Водоліїв

У вашому особистому житті буде відбуватися щось незрозуміле, формальною логікою воно піддаватися не буде. У вас, як і в житті дорогого вам людини, жодного разу такого не відбувалося... доведеться орієнтуватися, керуючись лише інтуїцією і, якщо це буде можливо, здоровим глуздом.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Цей день принесе вам масу несподіванок, найдивовижнішою з яких буде надзвичайно дивна поведінка дуже добре знайомого вам людини. Будьте адекватні ситуації.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 18 февраля 2020 року для Риб

Бізнес-гороскоп для Риб

Відчуття легкості і емоційного підйому допоможуть вам у вирішенні багатьох проблем. Хоча істотного впливу на вашу ділову життя воно не зробить. Так що сьогодні найкращий день для того, щоб радіти життю і працювати із задоволенням.

Гороскоп здоров'я для Риб

Нині особливу увагу приділіть своїм очам, якщо вони занадто червоні, то можливо, причина не тільки в надмірному сидінні біля комп'ютера. Слід перевірити шийний відділ хребта.

Кулінарний гороскоп для Риб

Зірки кажуть, що вам сьогодні непогано б звернути увагу на все їстівне, що буде зеленого кольору. І особливо на всякі травички типу петрушки, кропу, кінзи і селери. Можете сміливо прикрашати ними будь-які страви. Ну, за винятком, хіба що, манної каші. Її, до речі, можете з'їсти на сніданок (за умови, що ваш організм не буде проти).

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні ви можете стати щасливим володарем цінного ідеї, яку слід негайно привести у виконання.

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні варто пам'ятати про те, що ви хазяїн вашого життя. Саме ви, а не ваш улюблений чоловік, навіть якщо він періодично перебуває у зворотній впевненості. У будь-якому разі, саме вам вирішувати, як жити і діяти далі, – а його завдання лише приймати або не приймати ваші дії для себе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?