Буду робити все: Янукович несподівано надіслав листа Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Буду робити все: Янукович несподівано надіслав листа Зеленському

Буду робити все: Янукович несподівано надіслав листа Зеленському
Джерело:  online.ua

Скандальний президент-втікач Віктор Янукович в шосту річницю розстрілів на Майдані написав листа, в якому висловив надію, що чинний український лідер Володимир Зеленський зможе "об'єднати країну", і заявив про готовність допомогти йому. Дане звернення оприлюднив у соціальних мережах адвокат Януковича, передає ONLINE.UA.

"Після виборів Президента 2019 року народ України відсторонив від влади Порошенко, давши шанс президенту В.Зеленському і його команді об'єднати Україну. Перші кроки Зеленського дають надію на мир, справедливість і встановлення стабільності в країні. Потрібно щодня пам'ятати і працювати над тим, що було обіцяно українського народу. На цьому шляху потрібні союзники, компетентні виконавці ... Я буду робити все, щоб країна не втратила цю надію, щоб мир і стабільність прийшли на нашу землю", - сказано у зверненні Януковича.

Неважко здогадатися, що президент-втікач вкотре заявив, що події на Майдані в 2014 році були нібито державним переворотом, який розділив країну. Окрім того, він у своєму стилі звинуватив п'ятого президента України Петра Порошенка в розпалюванні "конфлікту" на Донбасі.

Варто зазначити, що дане звернення президент-зрадник написав 18 лютого напередодні шостої річниці масових розстрілів снайперами учасників протестів на Майдані, назвавши їх "кульмінацією боротьби за "світле" майбутнє".

Як повідомляв ONLINE.UA, у листопаді 2019 року стало відомо, що  у канадському уряді триває обговорення щодо зняття санкцій  з Андрія Портнова — одного з найбільш одіозних фігур з оточення Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?