Відкритий ринок землі - у Раді назвали терміни розгляду
Категорія
Політика
Дата публікації

Відкритий ринок землі - у Раді назвали терміни розгляду

Відкритий ринок землі - у Раді назвали терміни розгляду

Лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що розгляд усіх правок до законопроєкту про відкритий ринок землі в України потребує кількох місяців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За його словами, саме такий прогноз щодо прийняття документа, якщо умови не зміняться.

"Ми прогнозуємо це, базуючись на сьогоднішніх цифрах, які ми маємо: зараз, в середньому, розгляд однієї поправки триває 3 хвилини", - пояснив політик.

Він додав, що при врахуванні перерв між засіданнями для розгляду усіх пропозицій необхідно щонайменш два з половиною чи три місяці роботу. Процес можуть прискорити додаткові дні для пленарних засідань.

"Ми ще не вирішили, тому що ми думаємо, що тоді буде нова серія маніпуляцій щодо того, що ми прискорюємо процес штучним чином і таке інше", - зазначив Арахамія.

Нагадаємо, друге читання законопроєкту про скасування меморандуму на продаж землі почалося 6 лютого.

Як повідомляв ONLINE.UA, український прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що населення намагаються залякати негативними наслідками відкриття ринку землі. Сам він вважає, що українці побачать плюси такої реформи майже одразу після її втілення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?