Привезу у ваші особняки: Зеленський пригрозив відомим політикам
Категорія
Україна
Дата публікації

Привезу у ваші особняки: Зеленський пригрозив відомим політикам

Привезу у ваші особняки: Зеленський пригрозив відомим політикам
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський поскаржився, що деякі політичні сили підбурюють людей перекривати дороги у зв'язку із нібито неналежними заходами протидії коронавірусу Covid-19 в Україні. З такою гучною заявою він виступив в ході брифінгу за підсумками засідання Ради національної безпеки й оборони. Глава держави пригрозив політичним діячам, які заважають роботі української влади, передає ONLINE.UA.

"Я хочу звернутися до деяких політичних партій, які звертаються до людей… ми цю інформацію знаємо завдяки правоохоронним органам… звертаються до людей, місцевих мешканців і підбурюють їх перекривати дороги", - заявив український президент.

Він також наголосив, що деякі медіа опублікували дезінформацію, що українців евакуюють з Китаю "кудись не туди, і не все для цього готове". За словами Зеленського, є декілька варіантів і ми повністю готові. Він додав, що ситуація із вірусною загрозою перебуває під "повним контролем" української влади. На жаль, інші деталі глава держави не озвучив.

"А з приводу цих політичних "товарищей" хочу вам сказати правду: Якщо будете перекривати дороги і підбурювати людей, ми привеземо всіх наших громадян - а ми обов'язково їх привеземо додому, тому що це наш обов'язок, конституційний, та й просто людський – я особисто привезу наших громадян в Кончу-Заспу в їхні особняки!", - пригрозив український лідер.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Міністерство охорони здоров’я не планує евакуювати Китаю українців, які матимуть симптоми нового вбивчого коронавірусу Covid-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?