Матч Ліги чемпіонів Атлетіко - Ліверпуль: де дивитись
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Ліги чемпіонів Атлетіко - Ліверпуль: де дивитись

Матч Ліги чемпіонів Атлетіко - Ліверпуль: де дивитись
Джерело:  online.ua

Іспанський футбольний клуб "Атлетіко" вийде на поле проти британського "Ліверпуля" ввечері у вівторок, 18 лютого. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Ліги чемпіонів.

За наявними відомостями, команди зустрінуться на мадридському стадіоні "Ванда Метрополітан". Матч почнеться о 22:00 за українським часом. Трансляцію двобою Ліги чемпіонів вестиме телеканал "Футбол 1".

"Ліверпульцям" вдалося вийти до плей-офф чемпіонату завдяки першому місці у групі. Мадридці з "Атлетіко" у груповому етапі здобули другу сходинку в підрозділі.

Цікаво зазначити, що британці — чинні тріумфатори Ліги чемпіонів.

Паралельно із зазначеним матчем відбудеться зустріч між німецькою "Боруссією" та французьким клубом "ПСЖ". Вони зіграють на полі "Зігналь Ідуна Парк" - стадіону в Дортмунді.

Наступні футбольні двобої у межах ЛЧ заплановані на 19, 25 та 26 лютого, а також на 10-11 й 17-18 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська футбольна команда "Шахтар" посіла 30 сходинку у міжнародному рейтингу найбільш стабільних клубів — у фінансовому відношенні. Лідерами переліку став вже згаданий "ПСЖ" зі Франції, англійський "Манчестер Сіті", німецька "Баварія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?