Треба ставити крапку: глава РНБО дав важливу обіцянку українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

Треба ставити крапку: глава РНБО дав важливу обіцянку українцям

Треба ставити  крапку: глава РНБО дав важливу обіцянку українцям
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО України Олексій Данілов дав українцям ще одну гучну обіцянку на тлі загострення ситуації на Сході України. Він підкреслив, що припинення конфлікту на Донбасі не може супроводжуватися втратою територій для України. За словами Данілова, український лідер Володимир Зеленський та команда РНБО зробить усе можливе, щоб цього не сталося. З такою заявою він виступив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що на засіданні РНБО була прийняли Стратегію національної безпеки і оборони України, де все чітко прописано.

"Припинення війни не може супроводжуватися тим, що Україна буде втрачати свої території або суверенітет", – наголосив Данілов.

Окрім того, секретар РНБО зізнався, що в Луганську у нього живе 88–річна мати, якій він кожен день телефонує. Данілов підкреслив, що "вона хоче побачити онуків, щоб ми зустрічалися, щоб ми жили разом, це дуже складне питання".

"Наш президент вживає всіх необхідних заходів для того, щоб закінчити війну. Ви знаєте, тому що це для нас дуже складне питання, яке є сьогодні на території Донецької та Луганської областей. І нам треба в цьому питанні ставити крапку", – наголосив Олексій Данілов.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, під час оперативного засідання Ради національної безпеки і оборони України 18 лютого нарешті була схвалена Стратегія нацбезпеки і оборони "Безпека людини — безпека країни".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?