"Слуга народу" вперше відреагувала на важкий бій під Золотим
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" вперше відреагувала на важкий бій під Золотим

"Слуга народу" вперше відреагувала на важкий бій під Золотим
Джерело:  Еспресо

Лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія стверджує, що необхідно розібратися у причинах тривалого бою під Золотим вранці у вівторок, 18 лютого. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Еспресо".

За його словами, необхідно з'ясувати, хто почав наступ, бо наразі немає жодної "достовірної інформації" про це.

"Зараз ні у кого немає достовірної інформації, яким чином це почалося, хто конкретно наступав, з якого боку наступав, які формування брали в цьому участь. А вже хтось зараз дає політичні оцінки. Мені здається, що на цьому не потрібно маніпулювати", - зазначив Арахамія.

Після йому поставили питання - чи не йдеться у його твеордженні про початок обстрілу з української сторони.

"Звичайно, зрозуміло, з якої воно сторони. Які у нас втрати, яким чином це усе почалося, які були наші дії, які були їхні дії і інше. Тобто не можна давати таких оцінок, які ви мені транслюєте", - додав політик.

Нагадаємо, бій під Золотим тривав близько п'яти годин. Об'єднані сили втратити одного бійця, інші п'ять отримали поранення. Втрати з боку ворога сягнули чотирьох бойовиків, а також шість поранених.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники НАТО звинуватили Росію у зриві Мінських домовленостей. Альянс пояснив, що Кремль продовжую постачати зброю на окупований Донбас, керувати бойовиками й відправляти туди для відповідних цілей власні підрозділи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?