Ринок землі: партія Зеленського прокоментувала чутки про змову
Категорія
Україна
Дата публікації

Ринок землі: партія Зеленського прокоментувала чутки про змову

Ринок землі: партія Зеленського прокоментувала чутки про змову
Джерело:  interfax.com.ua

Перший заступник голови президентської фракції Олександр Корнієнко наголосив, що у "Слузі народу" не ведуть таємних переговорів з іншими політсилами парламенту для прискорення розгляду у другому читанні законопроєкту №2178-10 про запуск ринку сільгоспземлі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"Підкилимних домовленостей ніхто ні з ким не проводить. Ми можемо закликати тільки до совісті колег по парламенту", - сказав Корнієнко, відреагувавши на публікації в анонімних Telegram-каналах про домовленості "Слуги народу" з фракцією "Опозиційна платформа - За життя" і відкликання останньої своїх правок до законопроєкту.

Як відомо, ВРУ 18 лютого продовжила розгляд у другому читанні закнопроєкту №2178-10 "Про внесення змін до деяких законів про обіг земель сільгосппризначення", за вівторок розглянули понад 260 правок. Український парламент другий пленарний тиждень розглядає правки до закону про продаж земель сільськогосподарського призначення у другому читанні. Станом на день 18 лютого було розглянуто 339 правок з 4018.

Нещодавно також очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зазначав, що у фракції достатньо голосів на підтримку законопроєкту про ринок землі, але працювати доведеться всю ніч. Проте нічного режиму у Раді не сталося, натомість депутати розглядають і голосують майже за кожну правку.

Нагадаємо, що 13 листопада ВРУ проголосувала в першому читанні за законопроєкт 2178-10, який скасовує заборону на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільник Кабміну Олексій Гончарук поскаржився, що населення намагаються залякати негативними наслідками відкриття ринку землі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?