Путін шокував безпринципним рішенням щодо військових в Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін шокував безпринципним рішенням щодо військових в Криму

Путін шокував безпринципним рішенням щодо військових в Криму
Джерело:  online.ua

Офіційна Москва продовжує дивувати українців та міжнародну спільноту шокуючими та нахабними рішеннями. Цього разу очільник Кремля  Володимир Путін надав статус ветерана українським військовим, що проходили службу на території півострова. Даний документ оприлюднили на сайті Офіційного інтернет-порталу правової інформації. Варто звернути увагу на те, що стаття охоплює тих, хто проходив військову службу на території Криму, передає ONLINE.UA.

"Ветеранами військової служби є військовослужбовці, у тому числі – звільнені у запас, які проходили службу у частинах ЗСУ, дислокованих у Криму та Севастополі, або в інших військах і військових формуваннях, нагороджених медалями СРСР чи Росії або відзначених почесними званнями", - сказано в документі.

На думку російської влади, підписаний закон ліквідовує соціальну несправедливість: так, військові у Криму, що відслужили 20 років і мають за це відзнаки, будуть вважатися російськими ветеранами воїнської служби. Згідно з останніми даними військкоматів у Криму та Севастополі є майже 1000 громадян, на яких поширюється цей закон.

Варто зазначити, що Військова прокуратура Центрального регіону України раніше розшукувала 4 266 військовослужбовців, які після анексії Криму не прибули на територію материкової частини України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що комітет ВРУ з питань прав людини, деокупації і реінтеграції окупованих територій Криму і Донбасу, національних меншин і міжнаціональних відносин нарешті ухвалив рішення про неможливість поставок води до Криму до його деокупації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?