Не просто пісня: гурт The Hardkiss зачарував символічним кліпом "Косатка"
Категорія
Культура
Дата публікації

Не просто пісня: гурт The Hardkiss зачарував символічним кліпом "Косатка"

Не просто пісня: гурт The Hardkiss зачарував символічним кліпом "Косатка"
Джерело:  online.ua

Один із найвідоміших українських рок-гуртів The Hardkiss 19 лютого презентував свою нову пісню під назвою "Косатка". Першою про це повідомила чарівна солістка колективу Юлія Саніна у своїх соціальних мережах, додавши, що наразі трек доступний на декількох музичних платформах. Варто зазначити, що буквально за лічені години нова робота гурту зібрала майже 100 тисяч переглядів, передає ONLINE.UA.

Неважко здогадатися, що режисером кліпу став Валерій Бебко. Меланхолійний трек він вирішив доповнити ніжним та символічним кліпом у синіх тонах. У ролику можна побачити велику косатку, яка плаває над колективом. Красуня Юлія Саніна у новій відеороботі постала перед глядачами у білій сукні з етномотивами та обручі.

"Косатка" – це не просто пісня, це стан. Занурення в прямому і переносному сенсах. Це розповідь людини, яка хоче побачити світ іншими очима, поглянути на речі під іншим кутом. Побути кимось іншим, наприклад, косаткою. У кожного з нас, на відміну від тварин, стільки можливостей, але, на жаль, використовуємо ми їх так рідко. Косатка може тільки мріяти побачити світ. Побачити далекі країни, поля за океаном, млини і нові міста. Саме про це вона мріє і співає", – коментує свою нову роботу український гурт.

Варто звернути увагу на те, що зараз The Hardkiss розпочав співпрацю з Всесвітнім фондом природи WWF Україна та цьогоріч підтримує програму фонду ВІЛЬНІ РІЧКИ УКРАЇНИ. Вона має на меті детальне дослідження та збереження природного стану цінних заплав річок, демонтаж застарілих гребель і дамб задля відновлення річищ і вільної течії, шляхів міграції та місць нересту риб.

Дивіться кліп The Hardkiss на пісню "Косатка": відео

"19 лютого - День захисту морських ссавців; Дивовижно-чуттєва робота! Юлю і командо, ви - чарівники! Кожного разу дивуєте, а я щоразу вболіваю за те, щоб вас не покидало натхнення творити і вражати глибиною, інтимністю, довершеністю!; Шикарна пісня! чудовий метафоричний кліп Вітаю з премєрою!",- діляться враженнями від кліпу та пісні фанати гурту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  українка Надія Шпаченко отримала Ґреммі  в категорії "Класична музика".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?