Хочуть домовитися з вбивцями: Сенцов зробив важливе попередження
Категорія
Політика
Дата публікації

Хочуть домовитися з вбивцями: Сенцов зробив важливе попередження

Хочуть домовитися з вбивцями: Сенцов зробив важливе попередження
Джерело:  online.ua

Відомий український режисер та колишній бранець Кремля Олег Сенцов вирішив нагадати громадянам України про те, що 6 років тому у Києві відбувалися масові розстріли мирних мітингувальників під час Революції Гідності. Сенцов згадав, як у ті дні лунали заклики домовитися із владою, однак українці виступили проти і президент Янукович втік із країни. Про це режисер написав у своїх соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

На думку Олега Сенцова, наразі ситуація схожа: українців знову схиляють до домовленостей, але до тих, які вигідні лише ворогу.

"Цей день не можливо забути. Як неможливо пробачити Януковича, його спільників та вбивць-беркутівців. Тоді Янукович втік, та на руках у Путіна набагато більше української крові. І після майже 6 років війни ми маємо ситуацію, коли нам знову пропонують домовитися з вбивцями", - пише він.

Окрім того, режисер назвав домовленості, які намагається досягнути ворог, а саме: "легалізація ставлеників окупантів", спільне патрулювання з ними на кордоні, продаж води в окупований Крим.

"Хтось не розуміє, чим наступ відрізняється від провокації та хто його почав. Навряд в Україні знайдеться людина, яка хоче воювати вічно. Ми усі прагнемо миру, але не ціною, коли треба віддати все, за що ми боролися ці 6 років. Ми хочемо миру, але лише після нашої перемоги!" – підкреслив Олег Сенцов.

Нагадаємо, що 20 лютого – День пам’яті героїв Небесної Сотні. Саме у цей день снайпери почали розстрілювати активістів Майдану.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Сенцов зробив попередження Зеленському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?