Німеччину сколихнула жахлива трагедія - багато загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

Німеччину сколихнула жахлива трагедія - багато загиблих

Німеччину сколихнула жахлива трагедія - багато загиблих
Джерело:  online.ua

У Німеччині, місті Ганау, ввечері 19 лютого в результаті смертельної стрілянини загинули 11 людей та ще декілька постраждали. Спочатку місцеві поліцейські повідомили про дев'ять жертв, однак згодом нападника виявили мертвим у його домі зі ще одним трупом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bild.

За попередніми даними, напади відбувалися приблизно о 22:00 за місцевим часом у двох кальян-барах у різних частинах міста. Поліцейські розповідають, що злочинець відкрив вогонь у першому барі в центрі міста, вбивши трьох людей, перед тим як переїхав до мікрорайону Кессельштадт та відкрив вогонь у другому барі, де загинуло п’ятеро людей.

"Влада закрила територію, в той час як спецпризначенці розпочали великий розшук. Рано-вранці у четвер поліція заявила, що підозрюваного знайшли мертвим у його будинку. Підозрюваний злочинець був знайдений мертвим за його житловою адресою в Ганау. Спецпідрозділи поліції також виявили черговий труп на місці", - сказано в повідомленні.

На жаль, згідно з останніми даними, загальна кількість загиблих, разом із нападником, становить 11 осіб.

За словами поліцейських, мотив нападу наразі незрозумілий. Однак відомо, що більшість загиблих були курдського походження.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно влада Британії озвучила подробиці щодо теракту, який стався у Лондоні напередодні. За офіційними даними, терористом виявився 20-річний Судеш Амман. Його раніше засуджували на 3 роки й 4 місяці за обвинуваченням у злочинах, пов’язаних з тероризмом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?