Вже у жовтні: НАТО повідомило чудову новину для України
Категорія
Україна
Дата публікації

Вже у жовтні: НАТО повідомило чудову новину для України

Вже у жовтні: НАТО повідомило чудову новину для України
Джерело:  online.ua

Міністр оборони України Андрій Загороднюк поділився з українцями приємною новиною. Він підкреслив, що наша держава в жовтні може очікувати на підвищення статусу в НАТО до партнера з розширеними можливостями. Загороднюк звернув увагу на те, що це за умови, якщо темп реформ буде збережено, передає ONLINE.UA.

"Основні підсумки "Мюнхена" (конференції) такі: зменшення уваги до України на рівні експертів і Міністерства оборони немає місця – увага дуже велика, є велика підтримка. Є повна підтримка нашого курсу реформ, вони знають про наш курс реформ", – заявив в ході брифінгу міністр.

Окрім того, він наголосив, що проводив зустрічі з більш як десятьома міністрами оборони різних країн. Варто зазначити, що за день до Мюнхенської конференції з безпеки Загороднюк зустрічався з очільником Альянсу Єнсом Столтенбергом та його заступником.

"Засідання фактично як Комісія Україна – НАТО, неформальне. І там були присутні всі міністри оборони країн-членів НАТО, які приїхали до Брюсселя", – розповідає чиновник.

За його словами, в Україні постійно працюють радники та консультанти міністрів оборони країн НАТО, які активно доповідають про хід реформ у державі.

"Вони абсолютно задоволені ходом реформ, вони бачать, що з таким темпом, як ми рухаємося, зараз ми точно можемо очікувати в жовтні підвищення нашого статусу в НАТО до партнера з розширеними можливостями. Якщо темп реформ буде збережено", - підкреслив глава Міноборони.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, НАТО терміново звернулося до РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?